Een afspraak maken

U zoekt bij voorkeur psychologische hulp in overleg met uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist en u laat zich door één van deze artsen verwijzen.

Een dergelijke verwijzing is overigens ook een voorwaarde voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Naast een verwijsbrief verzoek ik u een geldig identiteitsbewijs mee te brengen, b.v. uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Ik ben namelijk verplicht uw
identiteit vast te stellen. Ook verzoek ik u om uw verzekeringsgegevens mee te nemen, zodat ik kan vaststellen bij welke  ziektekosteverzekering u bent verzekerd.

Ik probeer de wachttijd voor mijn psychologische hulpverlening zo kort mogelijk te houden, dat betekent onder andere dat ik geen klanten aanneem als de wachttijd langer is dan één maand, dan zou u namelijk te lang moeten wachten. In deze situatie kunt u beter contact opnemen met een collega, die kunt u bijvoorbeeld vinden via de website van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten.

U kunt mij bereiken via 013-5143598, per e-mail (info@drvanhout.nl), deze website, of per post (De Bugjes 1, 5091 BZ Middelbeers). Omdat de praktijk geen secretariaat heeft, bestaat de mogelijkheid dat u een antwoordapparaat aan de lijn krijgt; spreek dan uw naam, telefoonnummer en boodschap in en ik zal u zo spoedig mogelijk terugbellen, bij voorkeur dezelfde dag nog.
Voordat het eerste gesprek plaatsvindt, zal ik u per telefoon of per e-mail enkele vragen stellen over uzelf en over uw klachten en zal ik u enige informatie geven over mijn zorgaanbod en de praktijk. Ik adviseer u ten zeerste om u voorafgaand aan de aanmelding en het eerste gesprek te oriënteren op mijn website (www.drvanhout.nl), waar u veel informatie kunt vinden over mij, mijn behandelingen, de praktijk, praktijkafspraken en nog veel meer.

Afspraken zullen in onderling overleg worden gemaakt, overdag kan dat op maandag, 's avonds kan dat op alle weekdagen.
In het weekend is de praktijk gesloten.